Eterni

Trollhättan

Kontakta oss om du har frågor om rekrytering, bemanning eller omställning.

Behöver ni hjälp med bemanning, rekrytering eller omställning?

Vi på Eterni i Trollhättan är den personliga HR-partnern och våra kunder finns i hela Fyrbodalsområdet. Vi har lång och gedigen erfarenhet och bred kunskap inom bemanning, rekrytering och HR-tjänster. Vi ser inget som omöjligt och löser det mesta som har med personalfrågor att göra. Vi har under årens lopp byggt upp ett stort lokalt nätverk som är värdefullt för såväl våra kunder som kandidater.

Vi har inget huvudkontor utan allt fokus är lokalt. Det gynnar dig som kund då du får en snabb, effektiv och framförallt rätt lösning vid rätt tillfälle.

Hos oss kan du hyra in kvalificerad personal för både kortare och längre perioder, på heltid eller deltid. Du kanske vill hyra in för att på sikt erbjuda anställning – allt är möjligt! Vi hjälper dig också att hitta rätt person när du vill rekrytera direkt.

Vi på Eterni Trollhättan tar ansvar för att våra kunder, konsulter och kandidater ska känna sig prioriterade. Ni är vårt fokus!

Therese Hedén

Konsultchef/ Rekryteringskonsult

073-861 72 33 | therese.heden@eterni.se

Hampus Vajizovic

Konsultchef/Rekryterare

073-861 72 31 | hampus.vajizovic@eterni.se

Eric Lundgren

Kandidatansvarig

073-861 72 61 | eric.lundgren@eterni.se

Emma Rybo

regional Key account manager

073-861 72 35 | emma.rybo@eterni.se

Carina Johansson

Konsultchef/rekryterare

073-861 72 31 | carina.johansson@eterni.se

Bemanningsföretag, rekryteringsföretag & omställningsföretag

Eterni i Trollhättan hittar du på det populära Innovatum Science Center på NOHABS industriområde, precis vid kanalen i det vackra fall- och slussområdet i Trollhättan.