Rusta och Matcha

Du är säkert nyfiken på vad du möter i vår Rusta och matcha verksamhet på Eterni. Här svarar vi på alla dina frågor!

 
Det går inte längre att välja Eterni Sweden AB som leverantör i Rusta och matcha. Vi väljer att avveckla Rusta och matcha hos oss. Det är ett beslut som tagits efter noga övervägande då vi ser att verksamheten inte når en tillräcklig lönsamhet för att vi ska kunna bedriva den med den höga kvalitet som vi vill ha i våra olika affärsben.
Tack alla ni som på olika sätt varit en del av eller stöttat vår Rusta och matcha verksamhet under projekttiden. Ingen nämnd och ingen glömd!

Vad är Rusta och matcha?

Rusta och matcha är en tjänst som vi på Eterni levererar till Arbetsförmedlingen. Det är Arbetsförmedlingen som bestämmer om du kan få gå i Rusta och matcha. Du kan kontakta dem för att få veta om just du kan få ta del av insatsen där vi ger stöd på vägen mot arbete eller utbildning.

Du är säkert nyfiken på vad du möter i vår Rusta och matcha verksamhet på Eterni. Här svarar vi på alla dina frågor!

Vilka är Eterni?

Eterni kallas ofta jobbskaparna av personer som vi har hjälpt till arbete. Vi har både rekrytering, bemanning och omställningstjänster där Rusta och matcha ingår. Vi är en självklar aktör på arbetsmarknaden med ett gediget kontaktnät och kunskap om arbetsgivarnas behov och önskemål. Benämningen jobbskaparna är vi omåttligt stolta och glada över!

Varför välja Eterni som Rusta och matcha leverantör?

Du får ett stöd som är anpassat för just dig! Tillsammans hittar vi individanpassade lösningar för att arbeta det som just du behöver för att bli en uppskattad spelare på arbetsmarknaden.

Vad är målsättningen med Eternis Rusta och matcha?

Vi strävar efter att hjälpa dig att hitta ett arbete eller en utbildning som passar dig genom dina personliga egenskaper, kunskaper, erfarenheter och intressen.

Hur går Rusta och matcha med Eterni till?

Du får personlig handledning. Ditt upplägg skräddarsys efter dina behov och kan bestå av individuell kartläggning och coachning såväl som motivationsskapande aktiviteter, arbetsgivarträffar, träffar med utbildningsanordnare och workshops i grupp.

Det ingår alltid avstämningsmöten och regelbundna träffar med din personliga coach och handledare i din planering. Sen lägger vi till mer av det som just du behöver.

Samtalsmetodiken vi använder har dig i fokus och varje möte leder dig framåt. Våra ledare hjälper dig att fylla på med kunskap och motivation i aktiviteter som alla syftar till att snabbt ta dig närmare resultatet: ett arbete eller en utbildning.

Varför välja Eterni som Rusta och matcha leverantör?

Du får ett stöd som är anpassat för just dig. Vi utmanar och stöttar dig till att lära dig och utvecklas allt mer som person, arbetssökande och medarbetare.

Tillsammans hittar vi individanpassade lösningar för att arbeta oss framåt med det som just du behöver för att bli en uppskattad spelare på arbetsmarknaden.

Vad blir resultatet av Rusta och matcha med Eterni?

Våra handledare har en god erfarenhet av att motivera, vägleda och matcha personer direkt mot ett arbete eller mot vidare studier. Våra kontakter bland arbetsgivare och våra kunskaper om inkluderande och icke diskriminerande rekryteringsurval skiljer oss från många andra. Eterni är jobbskaparna! Vi är övertygade om att det finns en rätt plats för alla och vår motivation är att hitta just din plats!

Varför välja Eterni som leverantör i Rusta och matcha?

Tillsammans med oss utvecklas din förmåga att ta dig in på arbetsmarknaden och din förmåga att hålla dig kvar när du väl tagit dig in. Vårt koncept för Rusta och matcha är fyllt av energi och arbetsglädje. Vi vill ge dig av vår framtidstro och kämpaglöd.

Vem möter jag i Rusta och matcha hos Eterni?

De som är ansvariga, ledare och handledare hos oss har olika bakgrund och är kunniga och skickliga på att möta dig där du är. Eternis Rusta och matcha verksamhet vilar på samma värderingar som vår bemanning, rekrytering och våra HR tjänster: Trygghet, engagemang, entreprenörskap. De värderingarna är grunden i hur vi arbetar och tänker.

Vi har gedigna nätverk med arbetsgivare och utbildningsaktörer. Du kan genom oss komma i kontakt med arbetsgivare eller ansöka till en utbildning på ett naturligt sätt.

Var finns Eternis Rusta och matcha verksamhet?

Vår Rusta och matcha verksamhet finns fysiskt på vårt kontor i Oskarshamn på Södra Långgatan. Men vi är också duktiga på att ge coachning och stöd i Rusta och matcha på distans via till exempel videomöten.

Du kan med andra ord få vårt stöd även om du finns på en annan ort, ta med det behovet i din dialog med Arbetsförmedlingen inför valet av leverantör, så att de får godkänna distansdeltagande.

Flexibla lösningar, som anpassas efter dina behov är vårt signum i Eterni.

Vill du veta mer om oss? Det hoppas vi! Slå då gärna en signal till vår kontaktperson Maria Edner på 070-340 83 61.