Om oss

Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

 

Det här är Eterni Sweden

Eterni Sweden är jobbskaparna som under 2020 etablerade sig på den svenska marknaden. Vi är ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Vi kommer inte att ha ett stort huvudkontor i Stockholm, vi kommer inte att ha något huvudkontor överhuvudtaget. 

Vårt fokus är lokalt. Vi har som ambition att ha en snabb tillväxt, med en hög lokal närvaro på många orter i landet, med våra kunder i fokus. Vår tillväxtstrategi är att förvärva fina lönsamma bolag med gott renommé i kombination med organisk tillväxt.

Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater

Ett av Eterni Sveriges mål är att stödja utvecklingen av en hållbar arbetsmarknad samt agera som en integrationsaktör på den svenska arbetsmarknaden.

Vår målsättning

Vår målsättning är att bygga upp ett företag som sätter alla kunder, konsulter och kandidater i fokus utifrån deras unika behov. Vi erbjuder kundanpassade lösningar. 

För oss är personliga relationer med stöd av digitala verktyg viktiga i alla delar av samarbetet.