2022 har “kickstartat” för Eterni

Det är med enorm glädje, stor tacksamhet och mycket stolthet jag summerar det gångna året och går in i februari – Vi har överträffat alla mål vi satte upp inför året, vi har inlett nya samarbeten med ca 300 nya kunder och tillsatt över 1 000 uppdrag vilket ger en tillväxt på över 100% mot föregående år under rådande pandemi.

Jag vill rikta ett stort tack till alla nya strategiska kundsamarbeten där vi får ert förtroende att hjälpa er på Er resa mot uppsatta mål. Jag vill också tacka alla kandidater och konsulter som söker de roller vi kan erbjuda och för att ni varje dag gör skillnad hos våra kunder.

Sist men inte minst vill jag tacka alla kompetenta medarbetare i Eterni Sweden organisation som varje dag gör sitt yttersta för våra kandidater, konsulter och kunder.

Ett stort TACK till Er alla!

Nu står vi rustade för 2022 med mål för året och framtagna tillväxtplaner. Året har börjat i full fart. Vi har redan slutit flera strategiska samarbetsavtal med nya kunder vilka vi nu söker personal till. Gå in på vår hemsida och sök de lediga tjänster vi har ute.

Vi kommer också löpande att fortsätta att utveckla bolaget och vårt erbjudande för att ta nästa steg i vår utveckling. Har du och ditt företag behov av bemanning, rekrytering eller omställning av personal – tveka inte att höra av dig till oss på Eterni.

Vi kommer inom kort lansera fler nya samarbeten samt nyheter om Eternis tillväxtresa!

Sist men inte minst vill jag lyfta fram att vi internt söker fler kompetenta medarbetare till vår verksamhet. Vill du arbeta i ett expansivt företag med höga ambitioner så är Eterni det företag du söker!

Nu kör vi!

#Eterni
#Moment
#Axcel