Eterni tecknar avtal med Oxelösunds hamn

Port of Oxelösund / Oxelösunds Hamn AB och Eterni Sweden tecknar ett strategiskt samarbetsavtal gällande flexibla bemanningslösningar för både Kollektiv- som Tjänstemannasidan till Oxelösunds Hamns olika verksamheter.

Det är med stor glädje vi kan informera om detta nya strategiska samarbete mellan två snabbt växande företag i sina branscher. Hamn och Stuveribranschen i Sverige, och även i Norden, växer i allt snabbare takt och tjänsteutbudet i hamnarna växer. För att möta efterfrågan från kunderna krävs stor flexibilitet i att hantera stora variationer över tid.

”Detta är ett viktigt steg i den fortsatta utvecklingen av Oxelösunds Hamn. Genom den här lösningen säkerställer vi rätt bemanning över tid för att möta våra kunders krav. Det känns tryggt att Eterni Sweden är den leverantör vi valt som strategisk samarbetspartner då de sedan tidigare har stor erfarenhet av bemanning i vår bransch såväl på företags- som på individnivå”, säger Douglas Heilborn , VD Oxelösunds Hamn AB.

”För oss på Eterni Sweden är det nya samarbetet ett stort erkännande, att vår satsning inom Logistiksektorn med inriktning på Hamn & Stuveribranschen uppskattas av våra kunder. Oxelösunds Hamn har ett brett och attraktivt erbjudande till sina kunder vilket ställer stora krav på oss som strategisk Partner. Genom vår stora erfarenhet i branschen, vårt erbjudande, vår strukturerade leveransmodell tillsammans med en hög grad av mänsklig interaktion tillsammans med vår digitala plattform kan vi skapa mervärden för våra anställda konsulter samt Oxelösunds Hamn” säger Patrick Hansson, VD på Eterni Sweden AB.

Eterni Sweden och Port of Oxelösund / Oxelösunds Hamn AB ser det nya strategiska samarbetet som ett nästa steg i företagens utveckling och möjliggör fler nya kundsamarbeten i framtiden!

Eterni Sweden påbörjar omgående rekryteringen av fler duktiga Hamnarbetare till Oxelösunds Hamn – Sök omgående eller tipsa någon du känner!