Eterni öppnar kontor i Strömstad

Eterni Sweden – Ett av Sveriges mest snabbväxande bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag öppnar kontor i Strömstad.

Eterni är ett modernt och snabbväxande företag som är auktoriserat i branschorganisationen Kompetensföretagen inom Bemanning, Rekrytering och Omställning.

Eterni finns idag representerat i Danmark, Norge och på 14 orter i Sverige. Eterni har som mål att bli den ledande aktören inom flexibel bemanning i Norden.

Det är med stor glädje vi kan informera att vi på Eterni fortsätter vår expansion och tillväxtresa genom att öppna kontor i Strömstad – Vi ser norra delarna av Bohuslän som ett mycket intressant och expansivt område!

”Det finns mycket fina och välskötta företag i regionen och många av dessa är nischade inom specialiserade branscher där efterfrågan på flexibel och kompetent arbetskraft är stor” säger Patrick Hansson, VD på Eterni Sweden.

”Vi har redan flera fina och strategiska kundsamarbeten i Regionen och genom denna etablering har vi möjlighet att hjälpa fler företag och människor att uppnå sina mål” säger Linda Peterson, Regionchef på Eterni Sweden.

Vi är mitt uppe i en intensiv period för många företagare och samtidigt planerar många av dem hur de ska få ihop sin bemanning i sommar. Genom denna etablering kan vi bli den naturliga partnern för näringslivet och människorna i Strömstad med omnejd.

Tveka inte att höra av er till oss för ett möte om ni vill diskutera hur vi på Eterni Sweden kan hjälpa Er eller just dig med dina utmaningar avslutar Patrick Hansson VD på Eterni Sweden.

#Jobbskaparna
#Kompetensföretagen
#Tillväxt
#Strömstad