Eterni öppnar kontor i Kungshamn

Eterni Sweden – Ett av Sveriges mest snabbväxande bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag öppnar kontor i Kungshamn!

Eterni Sweden är ett modernt Bemannings-, Rekryterings- och Omställningsföretag som är auktoriserat i vår branschorganisation – Kompetensföretagen. Vi är ett av Sveriges mest snabbväxande företag inom vår bransch och vi finns idag representerade i Danmark, Norge och på 14 orter i Sverige. Eterni har som mål att bli den ledande aktören inom flexibel bemanning i Norden.

Det är med stor glädje vi kan informera att Eterni Sweden fortsätter expansionen och vår tillväxtresa genom att öppna ännu ett kontor i region Väst – denna gång i Kungshamn! Vi ser norra delarna av Bohuslän som ett mycket intressant och expansivt område. Det finns många mycket fina och välskötta företag i regionen och många av dessa är nischade inom specialiserade branscher där efterfrågan på flexibel och kompetent arbetskraft är stor säger Patrick Hansson VD på Eterni Sweden.

Vår lokala närvaro är av stor vikt för att ha ett nära samarbeta med våra kunder, konsulter och samarbetspartners på orten. Via vårt unika samarbete med Symbioscentrum har vi också en fantastisk möjlighet att samverka runt kandidater och arbetssökande då flera av våra kunder arbetar inom livsmedelsproduktion, säger Linda Peterson Regionchef på Eterni Sweden.

Vi är mitt uppe i en intensiv period för många företagare och samtidigt planerar många av dessa hur de ska få ihop sin bemanning i sommar. Genom denna etablering blir vi den naturliga partnern för näringslivet och människorna i Kungshamn med omnejd. Tveka inte att höra av er till oss för ett förutsättningslöst möte om ni vill diskutera hur vi på Eterni kan hjälpa Er eller just dig med dina utmaningar avslutar Patrick Hansson, VD på Eterni.

Just nu har Eterni flera lediga tjänster i och runt Kungshamn som vi söker kompetenta medarbetare till . Sök eller tipsa någon du känner genom att gå in på vår hemsida och söka.