Eterni Sweden summerar Q1

Eterni Sweden summerar Q1 och önskar samtidigt alla kandidater, konsulter och kunder Glad Påsk!

Kvartalet går mot sitt slut och det är med viss optimism jag kan summera starten på 2021. Vi såg redan i slutet på föregående år tecken på att vår marknad börjar återhämta sig. Tidigare har branscher som livsmedel, läkemedel, medicinteknik och e-handel haft en bra utveckling. I detta kvartal har vi kunnat se att även den så viktiga tillverkningsindustrin ökar takten.

Bemanningstjänster är i dessa dagar attraktiva för våra kunder då de har möjlighet att ha en flexibel bemanning med hänsyn till den osäkerhet som råder kring pandemin.

Vi kan också se att behovet av våra tjänster inom rekrytering ökar. Det är främst chefer och specialistbefattningar kunderna nu behöver komplettera sitt lag med. Vår erfarenhet av detta är att företagen oftast först tar in chefer och specialister för att därefter ta in övrig personal. Håller den teorin så kommer vår bransch att fortsätta stärkas under kommande kvartal.

Slutligen vill jag summera att saker och ting börjar gå åt rätt håll men för att det ska fortsätta så är det upp till var och en att “hålla i och hålla ut”!

Glad Påsk och var rädda om er och andra!

/Patrick Hansson
VD