Eternis sommarpromenad mot barncancer

Tillsammans ska vi i sommar ge oss ut en på promenad och avverka drygt 200 mil vilket motsvarar sträckan Treriksröset – Smygehuk. Det spelar ingen roll var i landet du befinner dig – det enda du behöver för att vara med är ett par promenadskor och ett Instagramkonto.

Följ med på Eternis sommarpromenad. Vi promenerar drygt 200 mil vilket motsvarar sträckan Treriksröset – Smygehuk. Under resans gång kommer du få ta del av tips på sommarens guldkorn och se nya vackra platser. Vi går för ett gott ändamål då Eterni Sweden skänker pengar till Barncancerfonden när vi har avverkat hela sträckan och är framme i Smygehuk!

Vi räknar med att få se många fina vyer, upptäcka nya platser och guldkorn runt om i vårt vackra land. Kanske får vi lite skoskav längs vägen men det är det såklart värt då målet med vår aktivitet är att bidra i kampen mot barncancer samtidigt som vi rör på oss och njuter av naturen.

Det enda du behöver göra för att delta är att lägga upp ett videoklipp eller ett foto på Instagram Story där du taggar @eternisweden och använder #ResMedEterni samt skriver sträckan du har promenerat. På så vis kan vi räkna in dina kilometer och du hjälper oss i mål samt bidrar till Barncancerfonden. Vill du skänka en extra peng till vår insamling blir vi såklart jätteglada! 

Hoppas du vill följa med – vi ses runt om i Sverige!