Eterni

Vi hjälper våra kunder och medarbetare att utvecklas och nå sina uppsatta mål

Vår målsättning är att bygga upp ett företag som sätter alla kunder, konsulter och kandidater i fokus utifrån deras unika behov.

Behöver ni hjälp?

Behöver ni hjälp med bemanning, rekrytering eller omställning?

Kontakta oss om du har frågor om rekrytering, bemanning eller omställning. Hitta ditt närmaste kontor nedan!

Vilka är vi?

Eterni Sweden är jobbskaparna som etablerade sig på den svenska marknaden under 2020. Vi är ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Vi kommer inte ha ett stort huvudkontor i Stockholm, vi kommer inte ha något huvudkontor överhuvudtaget. Vårt fokus är lokalt.

Vi som jobbar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och företaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid fokusera på kunden. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas vi också. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

Ett av Eterni Swedens mål är att stödja utvecklingen av en hållbar arbetsmarknad och fungera som en integrationsaktör på den svenska arbetsmarknaden.

Vår målsättning

Vår målsättning är att bygga upp ett företag som sätter alla kunder, konsulter och kandidater i fokus utifrån deras unika behov. Vi erbjuder kundanpassade lösningar.

För oss är personliga relationer med stöd av digitala verktyg viktiga i alla delar av samarbetet.

Nyheter​

Eterni hjälpte Anette till drömjobbet!

Anette Aspequist, 51 år, avslutade sitt jobb inom kundtjänst med en djup känsla av besvikelse efter en lång period av sjukskrivningar. Vägen tillbaka till arbetslivet

Eterni Group förvärvar Empleo

Eterni Group förvärvar Empleo VD för Eterni Sverige och CSO för Eterni Group, Patrick Hansson, meddelar idag att bolaget förvärvar branschkollegan Empleo med säte i

Eterni öppnar kontor i Kungshamn

Eterni Sweden – Ett av Sveriges mest snabbväxande bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag öppnar kontor i Kungshamn! Eterni Sweden är ett modernt Bemannings-, Rekryterings- och Omställningsföretag som är