Eterni

Alingsås

Kontakta oss om du har frågor om rekrytering, bemanning eller omställning.

Behöver ni hjälp med bemanning, rekrytering eller omställning?

Vi på Eterni i Alingsås är den personliga HR partnern.  Vi har lång och gedigen erfarenhet och bred kunskap inom  bemanning, rekrytering och HR-tjänster. Vi ser inget som omöjligt och löser det mesta som har med personalfrågor att göra.  Vi har under årens lopp byggt ett stort lokalt nätverk som är värdefullt för såväl våra kunder som kandidater. 

Vi har inget huvudkontor utan allt fokus är lokalt. Det gynnar dig som kund då du får en snabb, effektiv och framförallt rätt lösning vid rätt tillfälle.

Hos oss kan du hyra in kvalificerad personal för både kortare och längre perioder, på heltid eller deltid. Du kanske vill hyra in för att på sikt erbjuda anställning – allt är möjligt! Vi hjälper dig också att hitta rätt person när du vill rekrytera direkt.

Vi på Eterni Alingås tar ansvar för att våra kunder, konsulter och kandidater ska känna sig prioriterade. Ni är vårt fokus!

Michael Sörensen

National Account Manager

010-2065221 | 073-861 72 62 michael.sorensen@eterni.se

Emma Rybo

regional Key account manager

0102065315 | 073-861 72 35 emma.rybo@eterni.se

Bemanningsföretag, rekryteringsföretag & omställningsföretag

Eternis kontor i Alingsås ligger vid Lilla Torget, mitt i centrum av “potatisstaden”. Det går fint att ta sig hit med tåg eller buss, Centralstationen ligger 200 meter från kontoret. Parkering hittar du utanför vårt kontor, på Lilla Torget.