Eterni

Västerås

Kontakta oss om du har frågor om rekrytering, bemanning eller omställning.

Behöver ni hjälp med bemanning, rekrytering eller omställning?

Vi på Eterni i Västerås är den personliga HR-partnern.  Vi har lång och gedigen erfarenhet och bred kunskap inom  bemanning, rekrytering och HR-tjänster. Vi ser inget som omöjligt och löser det mesta som har med personalfrågor att göra.  Vi har under årens lopp byggt ett stort lokalt nätverk som är värdefullt för såväl våra kunder som kandidater. 

Vi har inget huvudkontor utan allt fokus är lokalt. Det gynnar dig som kund då du får en snabb, effektiv och framförallt rätt lösning vid rätt tillfälle.

Hos oss kan du hyra in kvalificerad personal för både kortare och längre perioder, på heltid eller deltid. Du kanske vill hyra in för att på sikt erbjuda anställning – allt är möjligt! Vi hjälper dig också att hitta rätt person när du vill rekrytera direkt.

Vi på Eterni Västerås tar ansvar för att våra kunder, konsulter och kandidater ska känna sig prioriterade. Ni är vårt fokus!

JENNY RYHD

REGIONCHEF

010-2065251 | 073-861 72 11 | jenny.ryhd@eterni.se

Göran Göggezer

Kontorschef

010-2065252 | 073-861 72 13 goran.goggezer@eterni.se

Bemanningsföretag, rekryteringsföretag & omställningsföretag

Eternis kontor i Västerås hittar du mitt i city, i de historiska Mimerskvarteren, på kontorshotellet B26. Utanför kontoret finns såväl cykel som bilparkering nära. Kommer du med buss kliver du enklast av i centrum eller vid Centralstationen och tar en kort promenad på ett par minuter.