Eterni

Oskarshamn

Kontakta oss om du har frågor om rekrytering, bemanning eller omställning.

Behöver ni hjälp med bemanning, rekrytering eller omställning?

Eterni Oskarshamn (f.d. Monera Resurspartner) är verkligen det personliga bemanningsföretaget. Vi har gedigen och lång erfarenhet från personal, bemanning, rekrytering och HRfrågor. Vi ser inget som omöjligt och löser det mesta som har med personalfrågor att göra. Vårt kontaktnät hos företag och i olika företagsnätverk är oslagbart och har under åren varit en viktig pusselbit i vår verksamhet för att skapa nöjda kunder och konsulter.

Vi har inget huvudkontor utan allt fokus är lokalt. Oskarshamnskontoret har fokus på mellersta och södra Kalmar län. Det gynnar dig som kund och potentiell medarbetare då du får en snabb, effektiv och framförallt rätt lösning vid rätt tillfälle. 

Hos oss kan kunderna hyra in kvalificerad personal för både kortare och längre perioder. Du kanske vill hyra in för att på sikt erbjuda anställning – allt är möjligt!

Vi hjälper dig också att hitta rätt person när du vill rekrytera direkt.

Vi på Eterni Oskarshamn tar ansvar för att våra kunder, konsulter och kandidater ska känna sig prioriterade. Ni är vårt fokus!

Niclas Olsson

Kontorschef

010-2065240 | 070-340 80 43 niclas.olsson@eterni.se

Hanna Hyseus

Konsultchef

010-2065241 | 070-340 84 63 hanna.hyseus@eterni.se

Bemanningsföretag, rekryteringsföretag & omställningsföretag

I Oskarshamn hittar du Eternis kontor på Business Center Forum, Södra Långgatan 15. Gå in via Forums huvudentré, vi sitter sedan en trappa upp. När du besöker oss parkerar du enklast på den stora centrumparkeringen mellan Forum och Coop Flanaden.