Eterni

Stockholm

Kontakta oss om du har frågor om rekrytering, bemanning eller omställning.

Behöver ni hjälp med bemanning, rekrytering eller omställning?

Vi på Eterni i Stockholm är den personliga HR-partnern.  Vi har lång och gedigen erfarenhet och bred kunskap inom  bemanning, rekrytering och HR-tjänster. Vi ser inget som omöjligt och löser det mesta som har med personalfrågor att göra.  Vi har under årens lopp byggt ett stort lokalt nätverk som är värdefullt för såväl våra kunder som kandidater. 

Vi har inget huvudkontor utan allt fokus är lokalt. Det gynnar dig som kund då du får en snabb, effektiv och framförallt rätt lösning vid rätt tillfälle.

Hos oss kan du hyra in kvalificerad personal för både kortare och längre perioder, på heltid eller deltid. Du kanske vill hyra in för att på sikt erbjuda anställning – allt är möjligt! Vi hjälper dig också att hitta rätt person när du vill rekrytera direkt.

Vi på Eterni Stockholm tar ansvar för att våra kunder, konsulter och kandidater ska känna sig prioriterade. Ni är vårt fokus!

Jenny Ryhd

Regionchef

010-2065251 | 073-861 72 11 | jenny.ryhd@eterni.se

Göran Göggezer

Kontorschef

010-2065252 | 073-861 72 13 goran.goggezer@eterni.se

Erik Lagerblad

Konsultchef/ Rekryteringskonsult

010-2065253 | 073-861 72 20 erik.lagerblad@eterni.se

Bemanningsföretag, rekryteringsföretag & omställningsföretag

Eternis kontor i Stockholm hittar du i Stockholm mest centrala delar på kontorshotellet IOFFICE, strax intill T-Centralen. En knytpunkt där du enkelt tar dig via kommunala medel. Kommer du med bil finns det flera parkeringsmöjligheter runt om Klarakvarteren.