Eterni

Västervik

Kontakta oss om du har frågor om rekrytering, bemanning eller omställning.

Behöver ni hjälp med bemanning, rekrytering eller omställning?

Vi på Eterni i Västervik (f.d Monera Resurspartner) är verkligen det personliga bemanningsföretaget, vi har gedigen och lång erfarenhet från personal, bemanning, rekrytering och HR frågor. Vi ser inget som omöjligt och löser det mesta som har med personalfrågor att göra. Vårt kontaktnät hos företag och i olika företagsnätverk är oslagbart och har under åren varit en viktig pusselbit i vår verksamhet för att skapa nöjda kunder och konsulter.

Vi har inget huvudkontor utan allt fokus är lokalt. Det gynnar dig som kund och potentiell medarbetare då du får en snabb, effektiv och framförallt rätt lösning vid rätt tillfälle.

Hos oss kan kunderna hyra in kvalificerad personal för både kortare och längre perioder. Du kanske vill hyra in för att på sikt erbjuda anställning – allt är möjligt! Vi hjälper dig också att hitta rätt person när du vill rekrytera direkt.

Vi på Eterni Västervik tar ansvar för att våra kunder, konsulter och kandidater ska känna sig prioriterade. Ni är vårt fokus!

Michael Gross

Regionchef

010-2065231 | 070-340 83 66 | 0490-41 20 83 michael.gross@eterni.se

Linda Malmros

Konsultchef/Rekryteringskonsult

010-2065233 | 070-340 86 33 linda.malmros@eterni.se

Henrik Nordström

Konsultchef

010-2065232 | 070-340 80 83 henrik.nordstrom@eterni.se

Bemanningsföretag, rekryteringsföretag & omställningsföretag

Eterni Västerviks ljusa och trevliga kontor finns beläget mitt i staden, vid Rådhustorget, eller Stora Torget som en del säger. Vi finns ovanpå Hemtex och vår ingång är från Hamngatan genom en stor röd port, vi har ingen portkod på dagtid. När du besöker oss parkerar du enklast vid den stora parkering vid sjukhuset, nedanför Ellen Keyskolan.