Eterni

Jönköping

Kontakta oss om du har frågor om rekrytering, bemanning eller omställning.

Behöver ni hjälp med bemanning, rekrytering eller omställning?

Vi på Eterni i Jönköping är den personliga HR partnern.  Vi har lång och gedigen erfarenhet och bred kunskap inom  bemanning, rekrytering och HR-tjänster. Vi ser inget som omöjligt och löser det mesta som har med personalfrågor att göra.  Vi har under årens lopp byggt ett stort lokalt nätverk som är värdefullt för såväl våra kunder som kandidater. 

Vi har inget huvudkontor utan allt fokus är lokalt. Det gynnar dig som kund då du får en snabb, effektiv och framförallt rätt lösning vid rätt tillfälle.

Hos oss kan du hyra in kvalificerad personal för både kortare och längre perioder, på heltid eller deltid. Du kanske vill hyra in för att på sikt erbjuda anställning – allt är möjligt! Vi hjälper dig också att hitta rätt person när du vill rekrytera direkt.

Vi på Eterni Jönköping tar ansvar för att våra kunder, konsulter och kandidater ska känna sig prioriterade. Ni är vårt fokus!

Linda Peterson

Regionchef

073-861 72 32 | linda.peterson@eterni.se

Hampus Vajizovic

Konsultchef/Rekryterare

073-861 72 31 | hampus.vajizovic@eterni.se

Emma Rybo

Regional Key account manager

073-861 72 35 | emma.rybo@eterni.se

Carina Johansson

Konsultchef/rekryterare

073-861 72 31 | carina.johansson@eterni.se

Bemanningsföretag, rekryteringsföretag & omställningsföretag

Eterni i Jönköping hittar du längs med E4:an på kontorshotellet GRO 36 strax öster om centrum. Parkering hittar du lätt tillgängligt utanför entrén.