Eterni

Vimmerby

Kontakta oss om du har frågor om rekrytering, bemanning eller omställning.

Behöver ni hjälp med bemanning, rekrytering eller omställning?

Vi på Eterni i Vimmerby (f.d Monera Resurspartner) är verkligen det personliga bemanningsföretaget, vi har gedigen och lång erfarenhet från personal, bemanning, rekrytering och HR-frågor. Vi ser inget som omöjligt och löser det mesta som har med personalfrågor att göra. Vårt kontaktnät hos företag och i olika företagsnätverk är oslagbart och har under åren varit en viktig pusselbit i vår verksamhet för att skapa nöjda kunder och konsulter.

Vi har inget huvudkontor utan allt fokus är lokalt. Det gynnar dig som kund och potentiell medarbetare då du får en snabb, effektiv och framförallt rätt lösning vid rätt tillfälle.

Hos oss kan kunderna hyra in kvalificerad personal för både kortare och längre perioder. Du kanske vill hyra in för att på sikt erbjuda anställning – allt är möjligt! Vi hjälper dig också att hitta rätt person när du vill rekrytera direkt.

Vi på Eterni Vimmerby tar ansvar för att våra kunder, konsulter och kandidater ska känna sig prioriterade. Ni är vårt fokus!

Henrik Nordström

Konsultchef

010-2065232 | 070-340 80 83 | 0492-401 98 henrik.nordstrom@eterni.se

Bemanningsföretag, rekryteringsföretag & omställningsföretag

Eterni Vimmerbys kontor finns beläget i de centrala delarna i härliga Vimmerby på företagshotellet Badhusgatan. Vi finns på våning två över den kinesiska restaurangen. När du besöker oss parkerar du enklast på den stora parkeringen utanför Badhusgatan. Välkommen!