Eterni

Värnamo

Kontakta oss om du har frågor om rekrytering, bemanning eller omställning.

Behöver ni hjälp med bemanning, rekrytering eller omställning?

Vi på Eterni i Värnamo (f.d Empleo) är verkligen det personliga bemanningsföretaget, vi har gedigen och lång erfarenhet från personal, bemanning, rekrytering och HR frågor. Vi ser inget som omöjligt och löser det mesta som har med personalfrågor att göraVårt kontaktnät hos företag och i olika företagsnätverk är oslagbart och har under åren varit en viktig pusselbit i vår verksamhet för att skapa nöjda kunder och konsulter.

Vi har inget huvudkontor utan allt fokus är lokalt. Det gynnar dig som kund och potentiell medarbetare då du får en snabb, effektiv och framförallt rätt lösning vid rätt tillfälle.

Hos oss kan kunderna hyra in kvalificerad personal för både kortare och längre perioder. Du kanske vill hyra in för att på sikt erbjuda anställning – allt är möjligt! Vi hjälper dig också att hitta rätt person när du vill rekrytera direkt.

Vi på Eterni Värnamo tar ansvar för att våra kunder, konsulter och kandidater ska känna sig prioriterade. Ni är vårt fokus!

Rebecca Moberg

Regionchef / Senior Rekryteringskonsult

010-2065371 | 0470–730191 | 070-9354090 rebecca.moberg@eterni.se

Dejan Livancic

Konsultchef

010-2065394 | 0370-780747 | 070-9357192 dejan.livancic@eterni.se

Bemanningsföretag, rekryteringsföretag & omställningsföretag

Oavsett hur du väljer att resa hit är det lätt att ta sig till oss på Eterni. Vi sitter på Gummifabriken intill tågstationen.

Det finns olika transportmedel att välj på och det finns bra tåg och bussförbindelser. Parkerar gör du enklast på norra sidan av Gummifabriken, infart från Jönköpingsvägen samt västra sidan av Gummifabriken mot järnvägen, infart från Rektorsgatan. Välkommen!